DE PRODUCENT VAN SFEER

Naast onze eigen foodtrucks bedenken ook we ook diverse foodconcepten, food line ups of we nemen een deel van de produktie uithanden. Met food, muziek en theater zetten we een eigen sfeer neer, die aansluit bij de stijl van het festival.

Vorige slide
Volgende slide

Boomshakalak Winter BBQ

Wanneer vanuit de Vasim te Nijmegen gevraagd werd om ‘iets’ te doen in een kerstvakantie kwamen  Boomshakalak soundsystem en Primeros Produkties met een Winter BBQ. De enige vereiste was “als de Boomshakalak soundsystem sfeer er maar in zit en het eten top is” Geen probleem!
Alles kwam samen tijdens ons eigen reggae winterfestival. Tijdens de koude dagen brachten we niet alleen de grote mensen warmte en een berg liefde maar ook het kinderprogramma stond als een huis in de rood-geel-groene lichten.
De combi van goede artiesten, de goede food van de do it yourself bbq garandeerden een goede sfeer!

Vorige slide
Volgende slide

Nyma Drive In

Smakelijk shoppen vanuit een Drive In in Nijmegen. Tijdens de Coronapandemie zat er meer op slot dan ons lief was. Daarom bedachten wij en Drive In waar vanuit je geheel op 1,5 meter kon shoppen. Een markt waarbij verschillende foodtruckers en horecaondernemers hun lekkernijen aan konden bieden. Van BBQ pakketten, tot verse groenten en fruit, lekkernijen tot warme snacks.

Vorige slide
Volgende slide

Hetere vuren

Deze industriele vuurbakken geven niet alleen een sfeervolle uitstraling maar zorgen ervoor dat iedereen er warmpjes bij zit. Ze zijn te huur en je krijgt er zelfs (indien gewenst) een ware vuurmeester bij die de vuurtjes brandend houdt. Dus daar geen omkijken naar!

Vorige slide
Volgende slide

Nozemweide

Nozem oil is als sinds 2012 een begrip op de Zwarte Cross, het smerig lekkere drankje bleek een schot in de roos. Dit concept vroeg natuurlijk om een creatieve vormgeving en zo bedachten wij samen met de Feestfabriek Alles Komt Goed BV de uitgifte locatie van een tankstation waaruit deze lekkere Nozem cocktails nog steeds geserveerd worden in W40 olieflessen of waarom ook niet, in jerrycans! Hiernaast de Nozemburger verkrijgbaar op deze Nozemweide, onze welbekende Black Angus Burger met een Nozemsaus ‘Smerig lekker’.

Ook een nieuw concept op maat?

DD slash MM slash JJJJ

Laat ons meedenken aan een concept op maat. Onze creativiteit kent geen grenzen. Van Rock & Roll tot peepshows, laat je door ons verrassen en inspireren