Festivalcatering

Een autoambulance omgebouwd tot jaren 30 keuken, een veewagen tot een robuuste lumberjack grilltruck en een Aziatisch benzinestation getransformeerd tot een Caribische cocktailbar met ‘smerig’ lekkere cocktails. Iedere foodtruck met zijn eigen verhaal, aankleding en decor. Creatieve blikvangers waarin niets standaard is, maar ‘alles’ mogelijk.
Waarin alles zo georganiseerd is dat we als een geoliede machine het festivalpubliek goed eten bieden.

Hanomag

Van veewagen tot BBQ truck. Met deze Hanomag Henschel uit 71’ werden tot 2012 koeien vervoerd. Hij is omgebouwd tot grillwagen, waarbij de laadklep, waar de koeien naar binnen liepen, dienst doet als bar. Naast de Hanomag staan onze rubuuste eigen gebouwde bbq’s waarop alle producten vers gegrild worden voor een live cooking effect.

TABWAGEN

Deze foodtruck, een karakteristieke jaren ’80 tapwagen van Duitse origine 5x5m is multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen om ‘geel gouden rakkers’ uit te tappen, maar hij is ook om te bouwen tot foodtruck met aangebouwd bbq huis, gemaakt van steigerpijpen en oliedrums. Gezellig met een rauw randje.

Jaren ’30 keuken

Proef Oma’s stoofpotten en Opa’s ballen! Deze autoambulance uit 1970 is omgebouwd tot een jaren ’30 keuken. Een tweede leven met een daverend succes op o.a. Lowlands en Down The Rabbit Hole. Proef je oma’s stoofpotten en opa’s ballen met live theater act! Het decor van originele tegeltjes aan de wand, bloembakken met geraniums en werkende Brabantse buiskachels.

 

BBQ XL

Van Carrosserie fabriek tot multi functionele BBQ.
De ambachtelijke kolen BBQ’s zorgen voor een stoere indruk denk: vrijplaats, kolen gloed, BBQ geur, rookpluim. De met hout omlijste stalen schotten wekken een rustieke post industriele indruk.

Do it yourself BBQ

De 5 meter lange ‘Do it yourself bbq’s’ zijn inmiddels al een eental jaar een grote hit op o.a. Down the rabbit Hole en Camping de Wereld. Zelf in de weer met spiezen en spatels. Wat is er leuker dan op een festival samen met je vrienden lekker te bbq’en! Een heuze vuurmeester houdt de kolen op perfecte temperatuur zodat er lekker gegrild kan worden.

VEGA snackbar

Een snackbar zoals jij en ik hem kennen, alleen dan alle producten diervrij? Geen probleem, voor deze liefhebbers hebben wij de vegetarische snackbar. Een frikandel speciaal, kroket, mexicano, je proeft het verschil niet. Lekker! Sommige producten zijn zelfs veganistisch. Een ware hit op Lowlands en komend jaar te vinden op diverse andere festivals!

INTERESSE?